Servicii Contabilitate & Expertiza Contabila

Consultanta Online

  Consultanta Fiscala

  Oferim cea mai bună consultanta fiscala fiecarui client și gandim proactiv, astfel incat să optimizam cat mai mult activitatea clientului nostru

  Evidenţă contabilă completa

  Evidenta contabila si inchiderea lucrarilor financiar-contabile

  Refacere evidente contabile

  Experienta in Contabilitate

  Indiferent de domeniul de activitate si complexitatea afacerii dumneavoastra, va putem ajuta prin abilitatile si experienta noastra. Datorita specializarii si experientei in domeniu, echipa noastra poate solutiona cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si intr-o maniera profesionala.

  Expertiza contabila extrajudiciara

  Servicii de certificare a bilanţului

  Asiguram servicii de contabilitate si expertiza

  PERFECT ACCOUNTING AND TAX MANAGEMENT SRL

  este o societate care asigura servicii de contabilitate si  expertiza contabila, salarizare si consultanta in domeniul financiar contabil, membra CECCAR.

   

  Fondatorul Companiei este Florina Mateescu, expert contabil, membru CECCAR din anul 2005 si auditor financiar membru CAFR din anul 2009, cu o experienta de 20 de ani in domeniul financiar contabil, ocupand pozitii de Director Economic, Accounting Manager, Senior Manager si CFO in diverse companii locale si multinationale.

  "Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul”
  Henry David Thoreau

  SOLUTII CONTABILITATE FIABILE PENTRU FIRME

  Deoarece departamentul fianciar contabil este unul din elementele cheie ale succesului unei afaceri si a prosperitatii unei companii, societatea noastra  are ca politica de lucru comunicarea intensa in relatiile cu clientii,   atat pe plan financiar contabil cat si organizatoric in vederea efectuarii si indeplinirii obligatiilor contractuale.

  Personalul PERFECT ACCOUNTING AND TAX MANAGEMENT SRL oferă servicii profesionale datorită experienţei acumulate în timp.

  De la an la an, ne-am  perfectionat si  ne-am  adaptat schimbarilor frecvente ale prevederilor legislative din domeniul financiar contabil.

  Clientii societatii noastre isi desfasoara activitatea in diverse domenii: comert intern si extern, servicii, consultanta in diferite domenii, publicitate, inchirieri imobile, retail,  cabinete medicale, productie, agricultura, IT, constructii etc.

  SERVICII CONTABILE PERFECTIONATE AN DE AN

  Contabilitate=Comunicare deschisa

  servicii contabilitate Bucuresti

  Contabilitate nu inseamna doar cifre, ci și comunicare deschisa și onesta, pentru a facilita unui antreprenor o intelegerea cat mai buna a mediului de business in care isi desfasoara activitatea comerciala.

  testimoniale

  Ce spun clientii

  Alegerea corecta a societatii de contabilitate te scuteste de amenzi de la organele de control și te poate ajuta să iei cele mai bune decizii financiare pentru compania ta.