Îmi folosesc cunoștințele financiare pentru a ajuta afacerile să prospere, iar pasiunea mea pentru artă imi oferă o perspectivă unică asupra lumii.

Dacă sunteți în căutarea unui contabil care să îmbine expertiza cu pasiunea și creativitatea, atunci PERFECT ACCOUNTING este alegerea perfectă pentru dvs.

Serviciile noastre

Sintetica şi analitica pentru societăți comerciale mici şi mijlocii din orice domeniu de activitate economică finalizate prin întocmirea și depunerea raportarilor lunare, trimestriale și anuale obligatorii și conforme legislației în vigoare.
Ne adaptăm nevoilor clienților și oferim soluții personalizate pentru evidența contabilă, astfel încat să se potrivească cu specificul fiecărei afaceri.


Noi putem finaliza situațiile financiare ale companiilor, dacă clientul are nevoie de părerea unui expert în domeniu.
Dacă ai propriul departament de contabilitate, dar înainte să întocmești și să depui declarațiile fiscale vrei ca un Expert Contabil să verifice prin lupa experienței și a obiectivității sale, poti apela la noi cu încredere.


Dacă s-au comis greșeli, dacă informația contabilă nu reflectă realitatea, dacă clientul consideră că situațiile sale sunt întocmite eronat, noi oferim În ipoteza unei preluări, fuziuni etc, acționariatul / investitorii sunt interesați să cunoască valoarea companiei.
Orice eroare din contabilitate poate duce la o evaluare eronată la momentul achiziției. De exemplu o datorie nerecunoscută în evidențele contabile poate diminua valoarea companiei ce conduce la plata unui preț mai mic din partea cumpărătorului. Din astfel de motive se recomandă identificarea riscurilor fiscale și contabile la care este expusă compania înainte de a lua o decizie investițională. Servicii de refacere a evidentelor si situatiilor contabile.


Putem analiza documentele contabile și financiare ale unei companii cu scopul de a oferi informații obiective și imparțiale privind situația financiară și poziția contabilă a acesteia.
Expertizele extrajudiciare sunt efectuate în afara procedurilor reglementate privind rezolvarea unor cauze supuse verdictului justiţiei. Sunt solicitate de persoanele fizice sau juridice interesate în vederea lămuririi unor aspecte de natură financiar-contabilă.
Beneficiarii acestui tip de expertize contabile pot apela la expertiză fără a se afla într-un litigiu, sau cu dorinţa verificării situaţiei înainte de a intra în litigiu, sau poate chiar de a-l evita.


Vrei sa fii sigur ca informatiile continute in Declaratia 101 sunt corecte și complete?
Te putem ajuta sa-ti calculezi si sa declari corect impozitul pe profit.


Prin verificarea şi certificarea bilanţurilor se confirmă dacă acestea dau o imagine fidela, clara şi completă a patrimoniului, situaţiei financiare şi a rezultatului exerciţiului.
În acest scop, pe baza verificărilor din cursul anului, precum şi a altor elemente apreciate ca fiind necesare se întocmeşte un raport din care sa rezulte, în principal, urmatoarele:

 • daca bilantul contabil concorda sau nu cu registrele contabile;
 • daca registrele de contabilitate sunt ţinute în conformitate cu reglementările în vigoare;
 • respectarea cu buna credintă a regulilor privind evaluarea patrimoniului şi a celorlalte norme şi principii contabile.

 • Folosind serviciile noastre de externalizare va veti elibera de stresul legat de calcularea salariilor si depunerea declaratiilor aferente. Serviciile noastre includ:

 • calculul salarial și întocmirea statelor de plată;
 • întocmirea fluturașilor de salarii;
 • întocmirea și transmiterea on-line a declarațiilor fiscale
 • calculul indemnizațiilor de concediu medical
 • calculul reținerilor și popririlor salariale;
 • suport legislativ și consultantă pentru probleme de salarizare sau calcul salarial;
 • informări legislative în domeniul salarizării;

 • Chiar daca uneori ceea ce iti spunem nu este ceea ce ti-ai dori, cunoasterea situatiei financiar contabile actuale este un prim pas pentru a imbunatati procesele din interiorul companiei tale.
  Noi decriptam informatia din domeniul fianciar, o traducem din romana in romana si o transmitem clar clientilor nostri, pentru ca ea sa devina o baza solida in luarea deciziilor manageriale.
  În contextul modificărilor legislative frecvente cât şi pe fondul unei legislaţii adesea neexplicite, încercăm să găsim soluţii fiscale optime pentru afacerea dumneavoastră.
  Serviciile noastre te ajuta sa reduci perturbarile și să fii cu un pas înaintea schimbarilor care iti afectează afacerea.
  Avem o viziune de perspectivă asupra tuturor aspectelor economico-financiare ale firmei dvs şi încercăm să combinam cele mai bune soluţii fiscale cu cele mai bune politici contabile, adaptate pe specificul activităţii şi preferinţele conducerii societăţii

  Cum începem colaborarea?

  Ca să ne cunoaștem și să înțelegem mai bine nevoile businessului tău, progreamează o ședință gratuită de 30 de minute.